De voordelen voor u:

• optimale bereikbaarheid
• wij kennen onze klant
• periodiek onderhoud van uw verzekeringspakket
• alle verzekeringen onder één dak
• hulp bij schade/acceptatie
• wij denken met u mee

   Doe uw voordeel met deze gratis toegevoegde waarde en neem contact met ons op.

   title

   description

   title title

   title

   description

   title title

   title

   description

   title title

   title

   description

   title title

   title

   description

   title title

   verzekeringen

   Zeeland Assurantien is al ruim 10 jaar actief op in het begeleiden en adviseren op het gebied van verzekeringen. Wij bemiddelen voor vele grote verzekeraars. Dit betekent dat wij voor u een vergelijk kunnen maken tussen de verzekeraars en hun producten en u precies kunnen vertellen welke producten het beste bij uw situatie aansluiten.

   Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de het tekenen van het aanvraagformulier. Wij houden voor u altijd het totaal overzicht op uw verzekeringsportefeuille en zullen u ondersteunen bij het up to date houden van uw verzekeringen, het behandelen en afwikkelen van uw schades en het vaststellen van de verzekerde waarde van uw bezittingen.

    

   Zeeland Assurantien

   Ons bedrijf.

   Zeeland Assurantien is een onafhankelijk en veelzijdig kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering van verzekeringen en overige financiële diensten.

    

   Middels onze unieke werkwijze stellen wij reeds ruim 15 jaar lang onze particuliere en zakelijke klanten tevreden. Dit is mede een verdienste van onze volledige onafhankelijkheid, die ons in staat stelt u in alle gevallen volledig objectief te adviseren.

    

   Integriteit en helderheid zijn onze doelstellingen in elke relatie.

    

   Na het verstrekken van één van onze diensten stopt onze bemiddeling uiteraard niet. Wij houden gedurende de looptijd contact met u omtrent de door u gekozen dienst en natuurlijk verzorgen wij de afhandeling van eventuele wijzigingen en schades. 

    pand_500

    Promotie Film Zeeland Assurantiën

   Nieuws

    online afsluiten reisverzekering    

       Module by: Camp26.Com