Formulieren

Lees meer over onze werkwijze of download uw schadeformulier

Zeeland Assurantiën ontzorgt u graag!

U heeft de keuze uit een groot aanbod van verzekeringen en aanbieders. Een onafhankelijke financiële dienstverlener kan u voorzien van een goed en persoonlijk advies. Zeeland Assurantiën adviseert en begeleidt u in uw keuze. In onderstaande formulieren kunt u lezen over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunt u hier ook een schadeaangifte en aanrijdingsformulier downloaden. Wij ontzorgen u graag!

Al 20 jaar ontzorgen wij onze particuliere en zakelijke klanten volledig op het gebied van verzekeringen.

Risico's afdekken

Wilt u een verzekering? Bijvoorbeeld voor als u of uw partner overlijdt? Of voor als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Dan kunt u in dit document lezen wat wij voor u kunnen doen.

Download

Vermogen opbouwen

Wilt u extra geld voor later? Wilt u bijvoorbeeld later extra pensioen? Of wilt u later extra geld hebben voor iets anders? Dan kunt u in dit document lezen wat wij voor u kunnen doen.

Download

Schadeaangifte algemeen

Download

Aanrijdingsformulier

Download
  • Persoonlijk en onafhankelijk advies
  • Alle verzekeringen onder één dak
  • Volledig ontzorgd
  • Goed verzekerd garantie

Goed verzekerd ondernemen

Als ondernemer loopt u risico’s die u als particulier niet loopt. Het is verstandig om die risico’s goed in kaart te brengen. Zeeland Assurantiën helpt u daarbij. Zo heeft u een goed inzicht in uw risico’s en de mogelijkheden om u daartegen te verzekeren. Voor ieder bedrijf hebben wij een passende oplossing. Een maatwerk verzekeringspakket volledig afgestemd op uw bedrijf, branche en risico’s. Wilt u weten wat wij u allemaal kunnen bieden?