Neem contact op

Voor een persoonlijk en onafhankelijk advies

Zeeland Assurantiën regelt uw financiële diensten

Zeeland Assurantiën selecteert als onafhankelijke financiële dienstverlener voor u de beste polisvoorwaarden en voordeligste tarieven. Voor zowel uw persoonlijke als zakelijke situatie. In heel Zuid-West Nederland zijn wij u graag van dienst. Langdurig en duurzaam. Door onze optimale service en dienstverlening. Wij nemen u alles uit handen en bezorgen u rust en zekerheid. Wilt u een persoonlijk advies afgestemd op uw wensen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 0113 - 351929.

Met Zeeland Assurantiën bent u verzekerd van een goed advies, een uitstekende begeleiding en de beste producten voor uw situatie

Contact

Goed verzekerd ondernemen

Als ondernemer loopt u risico’s die u als particulier niet loopt. Het is verstandig om die risico’s goed in kaart te brengen. Zeeland Assurantiën helpt u daarbij. Zo heeft u een goed inzicht in uw risico’s en de mogelijkheden om u daartegen te verzekeren. Voor ieder bedrijf hebben wij een passende oplossing. Een maatwerk verzekeringspakket volledig afgestemd op uw bedrijf, branche en risico’s. Wilt u weten wat wij u allemaal kunnen bieden?